Search

Platform voor de automotive branche

De in 2015 gehouden derde editie van de AutoSalon Rotterdam is met ruim 40.000 bezoekers uiterst succesvol verlopen. AutoSalon Rotterdam 2016 belooft wederom een waar spektakel te worden.

Met de kennis, passie en vooral creativiteit van onze auto-experts zal de organisatie met verschillende verrassende en vernieuwde onderdelen komen. Dit zal het enthousiasme van deelnemers en bezoekers bevorderen. Het aanbod bestaat uit een grote diversiteit aan automerken en auto gerelateerde producten en diensten.

Naast personenauto's is een van de hallen totaal gewijd aan bedrijfswagens. Van de reguliere merken worden de laatste modellen getoond. Daarnaast is er een uitgebreide classic car afdeling waar het publiek zich kan vergapen aan de meest bijzondere bolides en klassiekers.

AutoSalon Rotterdam is het platform voor uw bedrijf/organisatie en biedt gelegenheid om met uw deelname onder een bijzondere brede publiek belangstelling te komen. Hiermee wordt tevens een positieve wending gegeven aan het vergroten van uw klantenkring. Kortom: AutoSalon Rotterdam is de ontmoetingsplaats voor de gepassioneerde ondernemer, waarbij kwaliteit en uitstraling hoog in het vaandel staan.