Search

Featured Projects

afbeelding WF website

6e editie Winter-Fair in Rotterdam Ahoy

Van 30 november t/m 4 december 2016 wordt alweer de 6e editie gehouden van de Winter-Fair in Rotterdam Ahoy! De 5e editie was zeer succesvol en met ruim 35.000 bezoekers staat de Winter-Fair sterk op de kaart van consumentenbeurzen in winterse sferen die er toe doen.

5 dagen lang worden en producten en diensten gepresenteerd op het gebed van lifestyle, wonen, fashion, cosmetica, kerst, speelgoed, sieraden en handgemaakte artikelen. Ook zijn er workshops te volgen en is er veel entertainment.

De Winter-Fair is geschikt voor een breed publiek die het leuk vindt om zich een dagje te laten inspireren door presentaties van kerst- en lifestyleproducten. Er wordt veel gedacht aan een leuk dagje uit voor de vrouwen, maar mannen en kinderen zijn ook van harte welkom op de Winter-Fair. Er is genoeg te doen voor het hele gezin, of je nou jong of oud bent!

Heeft u interesse voor deelname aan de Winter-Fair? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder! Ook kunt u zich HIER online schrijven.

Voor meer info zie: www.winter-fair.nl

afbeelding ASR website

Platform voor de automotive branche

De 4e editie van AutoSalon Rotterdam belooft in november van dit jaar wederom het bruisende middelpunt te worden voor de ware autoliefhebber. AutoSalon Rotterdam is inmiddels uitgegroeid tot Nederlands grootste beurs op automotive gebied

De beurs, die van 24 t/m 27 november 2016 in Rotterdam Ahoy zal plaatsvinden, voorziet in een grote behoefte van de consument om zich te laten informeren over verschillende automerken of auto gerelateerde artikelen. AutoSalon Rotterdam heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld als een beurs waar de laatste modellen van de automerken gepresenteerd worden waaronder lichte bedrijfsauto's, en zeker ook als de beurs waar auto's direct door bezoekers gekocht of besteld worden.

AutoSalon Rotterdam kiest voor een concept dat "voor ieder wat wils" hoog in het vaandel heeft. De beurs biedt de automotive brache een uitstekende gelegenheid om zich aan een breed publiek te tonen. Dit gebeurt door de presentaties van vele automerken, lichte bedrijfsauto's, classic cars, exclusieve sports cars en concept cars.

Heeft u interesse in deelname? Neem dan contact op met de organisatie!