Search

afbeelding ASR website

Platform voor de automotive branche

De 4e editie van AutoSalon Rotterdam belooft in november van dit jaar wederom het bruisende middelpunt te worden voor de ware autoliefhebber. AutoSalon Rotterdam is inmiddels uitgegroeid tot Nederlands grootste beurs op automotive gebied

De beurs, die van 24 t/m 27 november 2016 in Rotterdam Ahoy zal plaatsvinden, voorziet in een grote behoefte van de consument om zich te laten informeren over verschillende automerken of auto gerelateerde artikelen. AutoSalon Rotterdam heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld als een beurs waar de laatste modellen van de automerken gepresenteerd worden waaronder lichte bedrijfsauto's, en zeker ook als de beurs waar auto's direct door bezoekers gekocht of besteld worden.

AutoSalon Rotterdam kiest voor een concept dat "voor ieder wat wils" hoog in het vaandel heeft. De beurs biedt de automotive brache een uitstekende gelegenheid om zich aan een breed publiek te tonen. Dit gebeurt door de presentaties van vele automerken, lichte bedrijfsauto's, classic cars, exclusieve sports cars en concept cars.

Heeft u interesse in deelname? Neem dan contact op met de organisatie!