Search

afbeelding WF website

6e editie Winter-Fair in Rotterdam Ahoy

Van 30 november t/m 4 december 2016 wordt alweer de 6e editie gehouden van de Winter-Fair in Rotterdam Ahoy! De 5e editie was zeer succesvol en met ruim 35.000 bezoekers staat de Winter-Fair sterk op de kaart van consumentenbeurzen in winterse sferen die er toe doen.

5 dagen lang worden en producten en diensten gepresenteerd op het gebed van lifestyle, wonen, fashion, cosmetica, kerst, speelgoed, sieraden en handgemaakte artikelen. Ook zijn er workshops te volgen en is er veel entertainment.

De Winter-Fair is geschikt voor een breed publiek die het leuk vindt om zich een dagje te laten inspireren door presentaties van kerst- en lifestyleproducten. Er wordt veel gedacht aan een leuk dagje uit voor de vrouwen, maar mannen en kinderen zijn ook van harte welkom op de Winter-Fair. Er is genoeg te doen voor het hele gezin, of je nou jong of oud bent!

Heeft u interesse voor deelname aan de Winter-Fair? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder! Ook kunt u zich HIER online schrijven.

Voor meer info zie: www.winter-fair.nl